171037856

نماینده وزیر صمت: بخش تولید در کانون توجه دولت سیزدهم است

به گزارش ایسپیا به نقل ایرنا :

نماینده ویژه وزیر و رییس شورای تحول و پیشرفت وزارت صنعت، معدن و تجارت برخی مشکلات فراروی تولید به ویژه ناترازی انرژی در کشور را یادآور شد و گفت: دولت سیزدهم در این شرایط هم اهتمام ویژه ای به تولید و حمایت سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی گلشنی عصر دوشنبه در نشست با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و کارآفرینان استان سمنان در سالن اجتماعات شهرک صنعتی دامغان، افزود: ناترازی انرژی مشکل ملی است که برای رفع آن جلسات متعدد توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و دولت مردمی آیت الله رییسی تشکیل شده است و بازگشت به تولید واحدهای راکد گواه بر این پیگیری ها است.

وی بر تشکیل نشست‌های مستمر و پیگیری مشکلات تولیدکنندگان تاکید کرد و گفت: فضای ناامیدی را باید کنار گذاشت.

او گفت: با امید، تلاش و وحدت بین مسوولان می‌توان مشکلات را رفع کرد و در این زمینه باید مدیران توانمند و تحول‌گرا را کمک کرد تا رشد هر چه بیشتر استان در زمینه‌های صنعت و معدن رقم بخورد.

این مسوول، جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را اولویت های مجموعه صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرک های صنعتی دانست و ادامه داد: مهمتر از سرمایه‌گذار جدید، توجه به سرمایه‌گذاران موجود است، چرا که در حال تولید هستند و مشکلات آنها باید از طریق استان و شهرستان بررسی و برای رفع آنها چاره اندیشی شود.

وی بیان کرد: مشکلات زیرساختی توسط سرمایه‌گذاران استان سمنان مطرح شد که نیازمند توجه بیشتر است. انتظار داریم سرمایه گذاران در کنار مشکلات متعدد واحد تولیدی خود، با نامه‌نگاری ها مشکلات را پیگیری کنند تا هر چه زودتر در جهت رفع آن اقدام و توجه شود.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت وجود کارخانه های بزرگ در استان سمنان را نشان ظرفیت و توانمندی بالا دانست و افزود: بدون شک این واحدهای تولیدی با وجود انسان‌های بزرگ و باانگیزه ایجاد شده و مدیریت می‌شود.

ظرفیت‌های دامغان در جذب سرمایه‌گذار خارجی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان هم در این نشست گفت: زمین جدید افزوده شده به مساحت شهرک صنعتی دامغان حدود ۶۰۰ هکتار است که زیرساخت های لازم از جمله آب، برق، گاز و راه دسترسی ۳۰۰ هکتار آن فراهم شد و ۶۰ هکتار واگذاری جدید در شهرک صنعتی دامغان انجام شد.

محمدرضا باقری افزود: پنج قرارداد خارجی شامل سه مورد در ناحیه صنعتی صیدآباد و ۲ سرمایه‌گذاری نیز در شهرک صنعتی دامغان برای انجام فعالیت صنعتی انجام شد.

وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، مجموعه ای فناوری برای ایجاد واحدهای تولیدی فعال در زمینه فرآوری گیاهان دارویی در شهرک صنعتی دامغان ایجاد شده است و آمادگی داریم تا سرمایه‌گذاران فعال در این حوزه و سرمایه گذاران بخش فرآوری صنایع معدنی جذب شود.

وی با بیان اینکه قراداد پساب شهری دامغان با شهرک صنعتی بسته و عملیات اجرایی بهره‌برداری از آن آغاز شده است، تصریح کرد: شهرستان دامغان در زمینه برق وضعیت خوبی در یکسال اخیر داشته است و با افتتاح پست برق جدید، ظرفیت جدید برای فعالیت صنایع وجود دارد.

دیدگاه خود را در میان بگذارید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *